Kaspersky-sovelluksen arviointi

Voit arvioida Kaspersky-sovelluksen ja lähettää pistemääräsi Kasperskyyn.

Sovellus pyytää arvioimaan sen toiminnan, kun asennuksesta on kulunut jonkin aikaa.

Hakemuksen arvioiminen:

1. Tee jokin seuraavista Arvostamme mielipidettäsi -ikkunassa:
    • Jos olet valmis arvioimaan Kasperskyn, arvioi sovellus käyttämällä 10 pisteen asteikkoa.
    • Jos et halua arvioida sovellusta, sulje arviointi-ikkuna painikkeella Sulje.
  2. Napsauta Lähetä-painiketta.
  3. Sulje ikkuna napsauttamalla Sulje-painiketta.

Sovellusta arvioitaessa siirrettävät tiedot

Luokituksen lisäksi Kaspersky käsittelee seuraavat tiedot, jotka ovat tarpeen kyselyn analysoimiseksi: